Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Uw letselschadespecialist in Hoogeveen

Als u in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen betrokken bent bij een ongeval, dan kunt u voor alle juridische zaken die hierbij komen kijken terecht bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Wij zijn een gespecialiseerd letselschadebureau met een team van ervaren letselschadespecialisten. Om een beeld te krijgen van ons team:

Mr. Niek Wolthers is de oprichter van Wolthers Jagersma Advocaten. Hij is sinds 1992 advocaat en vanaf 1993 is hij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Mr. Niek Wolthers weet als geen ander hoe verzekeraars werken, aangezien hij meerdere jaren aan de zijde van verzekeraars heeft gewerkt. Hij weet welke knelpunten overwonnen moeten worden om tot een schaderegeling te komen en die kennis en ervaring komt uitstekend van pas als letselschade advocaat.

Mr. Pieter Jagersma trad een jaar na oprichting van Wolthers Jagersma Advocaten toe tot de maatschap. Jagersma heeft zowel voor verzekeraars als voor slachtoffers gewerkt en weet daardoor precies welke belangen een grote rol bij een letselschadezaak.

Mr. Ernst Eujen is de enige advocaat van juristenkantoor Wolthers Jagersma die niet is gespecialiseerd in letselschade. Wel heeft hij ruime ervaring bij het adviseren van ondernemers en bedrijven op specifieke rechtsgebieden als contractenrecht, arbeidsrecht, vastgoed, algemene voorwaarden en incasso.

Mr. Sandra Weening – Bootsma is vanaf 2009 werkzaam bij Wolthers Jagersma Advocaten. Ze is advocaat sinds 1999 en in de loop der jaren heeft zij zich gespecialiseerd in letselschadezaken.

Deskundige hulp van een letselschade expert

Ons kantoor in Hoogeveen is aangesloten bij het netwerk van 0800 Ongeval en is in het bezit van het keurmerk Register Letselschade. Daarnaast zijn onze advocaten lid van de LSA, de Vereniging van Letselschade Advocaten en de ASP, de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en deskundige juridische hulp in Hoogeveen.

 

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische fouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Stadscentrum Hoogeveen, Erflanden, Krakeel, Schutlanden, Woonpark Aardenburg en Wolfsbos.

Hoofdvestiging