Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Hoogeveen?

Vooral in de bouwsector zijn bedrijfsongelukken aan de orde van de dag. Het werken met zwaar materiaal en grote bouwmachines is gevaarlijk. Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van hun werknemers. Er moeten voldoende veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Niet alleen in de bouwsector, maar ook in andere sectoren gebeuren ongelukken.

Aansprakelijkheid vaststellen

Na een bedrijfsongeval zijn er verschillende zaken waaraan gedacht moet worden. Er moet een aansprakelijke partij worden aangewezen die de vergoeding voor de schade op zich neemt. Het vaststellen van de aansprakelijke partij is niet altijd een makkelijke taak. Het is dan ook verstandig om juridische hulp in te schakelen na een arbeidsongeval in Hoogeveen of omstreken. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten biedt rechtshulp aan werkgevers en werknemers die betrokken zijn bij een bedrijfsongeval.

Schadevergoeding claimen na arbeidsongeval

Een ongeluk op het werk kan uw leven van de ene op de andere dag volledig omgooien. Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval en denkt u daar zelf niet verantwoordelijk voor te zijn? Een letselschade advocaat van Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten ondersteunt u graag. Wij inventariseren voor u de situatie en stellen voor u een plan van aanpak op. Samen met u kijken we welke stappen we het beste kunnen ondernemen. Neem contact met ons op via 0800 - 44 45 019 (gratis).

 

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische fouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Stadscentrum Hoogeveen, Erflanden, Krakeel, Schutlanden, Woonpark Aardenburg en Wolfsbos.

Hoofdvestiging