Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Verkeersongeval meegemaakt in Hoogeveen?

In het verkeer gebeuren nog steeds te veel ongelukken. Als auto’s te dicht op elkaar rijden kan er een kettingbotsing ontstaan. Ook op de fiets kunt u een ernstig verkeersongeluk krijgen. Bent u betrokken bij een aanrijding en ligt de schuld bij de andere partij? U komt dan in aanmerking voor een schadevergoeding. Het is erg belangrijk dat u een schadeclaim indient om de kosten die u maakt ten gevolge van het ongeval terug te krijgen. U heeft het ongeluk niet veroorzaakt, dus u hoeft de kosten ook niet te betalen. Na het indienen van een schadeclaim zal de verzekeraar van de tegenpartij de schade moeten vergoeden.

Blijvend letsel na ongeval

Verkeersongelukken zijn de nummer 1 veroorzaker van letselschade. Soms komt u er met een schrammetje vanaf, maar ernstig letsel is zeker niet uitgesloten. Veel ongelukken op de weg hebben blijvend letsel tot gevolg. U houdt bijvoorbeeld levenslang last van nekpijn of kunt uw hobby niet meer uitoefenen. De kosten die hierbij komen kijken zijn hoog, en het is dan ook van belang dat u daarvoor een passende schadevergoeding ontvangt. Woont u in Hoogeveen of in de omgeving van Hoogeveen, dan kunt u een letselschade advocaat van Wolthers Jagersma inschakelen om u daarbij te helpen. Wij staan u graag te woord en nemen het juridische werk voor u uit handen.

 

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische fouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Stadscentrum Hoogeveen, Erflanden, Krakeel, Schutlanden, Woonpark Aardenburg en Wolfsbos.

Hoofdvestiging