Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Letselschade door medische fout in Hoogeveen of omstreken

In het ziekenhuis, een plek waar fouten het meest onwenselijk zijn, kunt u ook letselschade oplopen. Als een arts of een andere hulpverlener een fout maakt, dan speken we van een medische fout. In veel gevallen gaat het echter om een complicatie. Het verschil tussen een medische fout en een complicatie is dat een medische fout, in tegenstelling tot een complicatie, te verwijten is aan de arts of hulpverlener. Een complicatie is niet verwijtbaar. Elke medische ingreep of ziekte gaat gepaard met risico’s welke altijd kunnen resulteren in complicaties.

Schakel een letselschade advocaat medische fouten in

Heeft uw arts een fout begaan en bent u daar nu het slachtoffer van? Het is van belang dat u snel in actie komt bij een medische misser. U kunt de kosten voor de schade die u heeft geleden terugkrijgen in de vorm van een vergoeding. Deze vergoeding moet worden betaald door de aansprakelijke partij: het ziekenhuis of de behandelend arts.

Omdat het soms lastig is te bepalen of er daadwerkelijk sprake is van een medische fout, kan het juridische proces lang duren. Gaat het om een medische fout of toch een complicatie? Schakel een letselschade advocaat van Wolthers Jagersma in om u te adviseren. Wij staan u graag bij in Hoogeveen en omgeving. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 0800 - 44 45 019 (gratis) of vul het contactformulier in.

 

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische fouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Stadscentrum Hoogeveen, Erflanden, Krakeel, Schutlanden, Woonpark Aardenburg en Wolfsbos.

Hoofdvestiging