Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Letselschade whiplash in Hoogeveen of omstreken?

Bent u betrokken geweest bij een ongeval? Een whiplash is een veelvoorkomend gevolg van een verkeersongeval. Een whiplash is een vorm van letselschade die veel en langdurig gevolgen met zich meebrengt. Het is dan ook belangrijk dat de bijkomende kosten vergoed worden. Dit kan als iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor het ongeval. We gaan dan in Hoogeveen samen met u en andere specialisten kijken wat de schadeposten van uw whiplash zijn. Deze schadeposten kunnen we opnemen in de letselschadeclaim. Samen met u zorgen we ervoor dat u de letselschadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wij nemen in Hoogeveen en in de nabije omgeving van Hoogeveen de zorgen van uw schadezaak uit handen na een whiplash, zodat u zich kunt gaan richten op het herstel.

Whiplash schadevergoeding

Slachtofferhulp Nederland heeft, samen met een aantal gerenommeerde advocatenkantoren, het keurmerk Register Letselschade opgericht. De advocaten die dit keurmerk mogen dragen voldoen aan zware opleidingseisen en hebben bovendien hun kantoororganisatie op orde. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voldoet aan deze eisen en daarom kunnen wij u garanderen dat onze letselschade advocaat in Hoogeveen altijd goede kwaliteit aflevert. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem bij nekpijn na een aanrijding in Hoogeveen of omgeving contact op met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten.

 

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische fouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Stadscentrum Hoogeveen, Erflanden, Krakeel, Schutlanden, Woonpark Aardenburg en Wolfsbos.

Hoofdvestiging