Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Het ontvangen van smartengeld in Hoogeveen

Er zijn verschillende vormen van letselschade; hieronder vallen zowel het lichamelijk als psychisch letsel dat u oploopt door de schuld van een ander. Onder psychische schade vallen bijvoorbeeld pijn en verdriet, een trauma of blijvende littekens na een ongeval. Dit is letsel die niet meteen te zien is, maar wel een groot effect kan hebben op uw leven. Daarom is het erg belangrijk om een letselschade advocaat in de arm te nemen die kan helpen bij het verkrijgen van dit zogenaamde smartengeld: de vergoeding psychische schade. Door onze jarenlange ervaring in Hoogeveen en in de omgeving van Hoogeveen weten wij precies wat we moeten doen voor het verkrijgen van smartengeld.

Schadevergoeding en smartengeld

De kostenposten als gevolg van letselschade kunnen flink oplopen. Denkt u bijvoorbeeld aan ziektekosten die niet worden vergoed, inkomensverlies, pensioenschade, reiskosten naar het ziekenhuis, kosten voor huishoudelijke hulp, kinderoppas of tuinman en ga zo nog maar even door. Ook emotionele schade die veroorzaakt is door iemand anders, kunt u dus verhalen op de tegenpartij. Bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten uit Hoogeveen kunt u vragen om meer informatie en persoonlijk passend juridisch advies. Wij helpen u graag met het regelen van een morele schadevergoeding voor uw immateriële schade in de regio Hoogeveen.

 

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische fouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Stadscentrum Hoogeveen, Erflanden, Krakeel, Schutlanden, Woonpark Aardenburg en Wolfsbos.

Hoofdvestiging