Letselschade advocaat nodig in Hoogeveen?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Hoogeveen

Na een bedrijfsongeval komt er van alles op u af. U heeft misschien wel ernstig lichamelijk letsel opgelopen of u bent arbeidsongeschikt geraakt door slechte werkomstandigheden. Vaak gaat een arbeidsongeval gepaard met veel kosten. Dit zijn kosten voor medische hulp of voor hulp in huis als u de huishoudelijke taken zelf niet meer kunt doen. De eerste stap na een bedrijfsongeval is het vaststellen van de aansprakelijkheid. Wie is er verantwoordelijk voor ongelukken tijdens het werk. In de meeste gevallen is dat de werkgever. De werkgever heeft namelijk de plicht om de veiligheid van de werknemers te waarborgen. Dit wordt de zorgplicht genoemd.

Bedrijf aansprakelijk stellen voor schade

Als er is vastgesteld dat het daadwerkelijk een bedrijfsongeval betreft, zal de werkgever moeten bewijzen dat hij of zij heeft voldaan aan de zorgplicht. Als blijkt dat uw werkgever het ongeluk had kunnen voorkomen, dan is kan uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Het bedrijf waar u werkt of de verzekeraar van het bedrijf zal de schade die u heeft geleden moeten vergoeden. Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten heeft veel ervaring met zaken rondom bedrijfsongevallen in en in de wijde omgeving van Hoogeveen. Wij bemiddelen tussen werkgever en werknemer en zorgen voor ervoor dat werkzaamheden voor beide partijen snel weer hervat kunnen worden. Wij bespreken graag uw situatie met u.

 

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast zijn onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Professionele en betrokken advocaten
  • Kordaat, deskundig en gericht op resultaat
  • Lid van diverse specialistenverenigingen

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Zedendelicten
• Geweldsmisdrijven
• Medische fouten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Stadscentrum Hoogeveen, Erflanden, Krakeel, Schutlanden, Woonpark Aardenburg en Wolfsbos.

Hoofdvestiging